Produkt till Företag - Del 2 av 4

Tusen och en detaljer, för att sjösätta skutan!

joy zandén skisser bbq handske grytlapp köp

Den avgörande pusselbiten var kontakten som jag fick av Hanna - Betina Isacsson på Handelscompaniet Lacrosse. En ny fas i arbetet tar sin början.

Betina har lång erfarenhet av att producera och leverera textila bruksföremål för hemmet och offentliga miljöer. I henne mötte jag en entusiastisk, driftig och kunnig person! Vårt första möte var som ett glas champagne, det bubblade av idéer och uppslag.

Betina satte mig i kontakt med Edvard Gezin, Art director och webdesigner med stor kunskap i området. Edvard satte genast igång med att digitalisera och vektorisera 5 mönster som vi tillsammans med Betina valt ut. Han skapade varumärke, logotyp, hemsida och har dessutom pedagogiskt och professionellt lotsat mig in i den digitala och sociala världen, vilken jag hittills bara nosat på.

Betina har nu satt ihop en första order på allt för det dukade bordet. Hon har fått mig förstå hur oändligt många detaljer som skall till för att få ihop en kollektion. Många intensiva timmar när vi till exempel

försöker hitta exakt rätt färgnyans i Pantone-lexikonet, hur kläppen till sminkväskan ska se ut, eller att hitta den bästa platsen att sätta loggan. Tack vare Betinas och Edvards dedikation till detta projekt har vi nu kommit fram till denna dag när vi kan äntligen kan öppna upp vår hemsida och bjuda in till Joy Zandéns fantastiska mönstervärld.

Men det gällde att starta upp Aktiebolaget Joy Zandén AB, ta kontakt med banken SEB, Lennart Österström och Jasmine Turgut. Få med mig investerare inkluderat mina bröder Philip och Finn samt tala med advokat Roger Ladow, revisorer Kjell Erlandsson och Henrik Ahl. Martin Rydell (Sailracing International) gav goda råd. Tack också till Jacob Carlström som gjort en vacker presentation av Joy på My Space och Mimi Ljungmark, som kommit med uppslag och idéer.

Nästa steg blev marknadsföring. Kram, Jess. Nästa del kommer snart...


1 kommentar

  • This condition is very limited to the reproductive system and might have several causes like a results of injury or abnormal the flow of blood within the testicles. He is content, and also the the complete opposite of our opinion old age has in store for us.
    Aobeklyceacy

Lämna en kommentar