L´heure bleue mot Formex och Sotheby´s

                                                                                                                                                                                          

I Paris och Frankrike innebär slutet på sommaren, skolstarten och återgången till arbetet en Nystart! Man firar att allt börjar om på nytt, man tar grabbatag om hösten och gläds åt att ses igen. Skolan och universiteten öppnar och kanske börjar man ett nytt jobb.

Här hemma känner vi ofta ett vemod och en besvikelse över att sommaren gick så fort och att det nu blir mörkare om kvällarna. Jag kan avundas fransmännen deras inställning och vill gärna ta med mig lite av den, nu när vi drar upp till Stockholm och Formexmässan. Vi går mjukt mot höst och mysiga skymningsstunder därhemma, tänker kanske ut nya, trevliga inredningsdetaljer när vi återvänder med frisk blick efter semestern.

Följ med oss upp till Formex och våra nya textila produkter för köket, i såväl välkända som nya mönster, t.ex. Glas Rost, Glas Original och Särö Mono

Vi finns där mellan 23-26 augusti i vår monter i A-hallen nr A03:22

Dessutom minglar vi med branschfolk, vänner och bekanta på Sotheby´s Showroom Sturegatan 24 i Stockholm, 23 och 24 augusti mellan kl 17-19. Kom, titta, känn och köp några av våra nya produkter, medan vi låter den blå timmen falla över oss och Humlegården, precis som den gör i Paris när det är dags att göra kväll, ta ett glas och äta något litet gott i varandras sällskap!


2 kommentarer

  • Jag tackar å Joy’s vägnar! Håller med!

    Jessica
  • Tack för fint mingel.Synd din mamma inte blev känd tidigare,hon är i klass med Josef Frank?

    Frida Winitsky

Lämna en kommentar